חדשות נדל"ן

שיכון ובינוי נדל”ן מכרה 58 יח”ד בפברואר בתמורה לכ-116 מיליון שקל

מתחילת שנת 2017 ועד לסוף חודש פברואר, התקשרה החברה הבת של שיכון ובינוי ב-111 התקשרויות למכירת יחידות דיור בתמורה כוללת של 234 מיליון שקל

  • מערכת ספונסר
שיכון ובינוי נדל”ן מכרה 58 יח”ד בפברואר בתמורה לכ-116 מיליון שקל
  • משה לחמני, יור שיכון ובינוי
  • צילום: יח"צ

 שיכון ובינוי מודיעה הבוקר (ראשון) על נתוני המכירות של חברת הבת, שיכון ובינוי נדל"ן, שבה מחזיקה החברה כ-86% נכון ליום 28 בפברואר 2017.

במהלך חודש פברואר 2017 התקשרה שיכון ובינוי נדל"ן, ב-58 התקשרויות למכירת יחידות דיור בפרויקטים שונים, מתוכן 49 יח"ד הינן חלקה של שיכון ובינוי נדל"ן, בתמורה כוללת של כ- 116.4 מיליון שקל כולל מע"מ, מתוכם כ-97.3 מיליון שקל הינם חלקה של שיכון ובינוי נדל"ן.

בסה"כ מתחילת שנת 2017 ועד לסוף חודש פברואר, התקשרה שיכון ובינוי נדל"ן ב- 111 התקשרויות למכירת יחידות דיור, מתוכן 96 יח"ד הינן חלקה של שיכון ובינוי נדל"ן, בתמורה כוללת של כ-233.8 מיליון שקל כולל מע"מ, מתוכם 201.4 מיליון שקל הינם חלקה של החברה הבת.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך