חדשות שוק ההון

שיכון ובינוי החלה במגעים עם משפ’ דיין להסכם בעניין איידיאו

החברה מדגישה את מחויבותה להצעת הרכש המיוחדת שפרסמה לפני כשבועיים לרכישת מניות איידיאו; קרן אפולו ומשפ’ דיין מתכוונות להגיע לאחזקה של 45% באיידיאו

  • מערכת ספונסר
  • 1
שיכון ובינוי החלה במגעים עם משפ’ דיין להסכם בעניין איידיאו
  • ירון קריסי
  • צילום: יח"צ

 שיכון ובינוי מדוות לבורסה כי היא החלה לנהל מגעים ראשוניים עם נציג Dune International S.A.R.L, חברה שבשליטת משפחת דיין, בקשר להסכם בעניין איי.די.או. גרופ. בחברה הדגישו כי אין כל וודאות אם הצדדים יגיעו להסכמות ביניהם, אם ייחתם הסכם מחייב ביניהם ואם התנאים להשתכללותו של הסכם כאמור, אם ייחתם, יתקיימו. החברה תשוב ותדווח בדבר התקדמות המגעים על פי כל דין. בשו"ב הבהירו כי החברה מחויבת להצעת הרכש המיוחדת שפרסמה ב-20 באוגוסט לרכישת מניות איי.די.או, בהתאם למיפרט הצעת הרכש שפורסם.

נזכיר כי ביום חמישי רכשו קרן אפולו ומשפחת דיין 5% נוספים ממנורה וממיטב דש, והגיעו לאחזקה של 39%. בפגישה שהתקיימה ביום רביעי האחרון במשרדיה של אפולו בלונדון, הוחלט להגיע ל־45% - האחזקה המקסימלית שמותרת לפי חוק שלא מחייבת הצעת רכש.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 1
    מעניין מה יהיה שם

אולי יעניין אותך