חדשות שוק ההון
דו”חות קרדן נדל”ן: הרווח הכולל ירד ל-5 מיליון ₪ לעומת 14 מיליון ₪ ברבעון המקביל
הכנסות החברה ברבעון השלישי של שנת 2018 הסתכמו ב- 121.6 מיליון ₪;
חברת קרדן ישראל מפרסמת היום את הדו"חות של חברת הבת קרדן נדל"ן לרבעון השלישי של 2018 ולתשעת החודשים הראשונים של 2018.
הכנסות החברה ברבעון השלישי של שנת 2018 הסתכמו לסך של כ- 121.6מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 123.5 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.
הכנסות החברה בתשעת החודשים הראשונים של שנת 2018 הסתכמו לסך של כ- 337.3 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ-349.4 מיליוני ₪ בתקופה המקבילה אשתקד. את הירידה מסבירים בקרדן בעלויות של 41 מיליון ₪ של רכישת קרקע בנווה גנים בקרית מוצקין, ועלויות של 4 מיליון ₪ בפרויקט בטירת הכרמל.
הרווח הגולמי המאוחד של החברה ברבעון השלישי של שנת 2018 הסתכם לסך של כ- 21 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 28.5 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הגולמי המאוחד בתשעת החודשים הראשונים של 2018 הסתכם לסך של כ- 63.4 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 75.3 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.
הרווח התפעולי המאוחד של החברה ברבעון השלישי של שנת 2018 הסתכם לסך של כ- 10.9 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 21 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח התפעולי המאוחד בתשעת החודשים הראשונים של 2018 הסתכם לסך של כ- 35.3 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 56 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה.
הרווח הכולל המאוחד של החברה ברבעון השלישי של שנת 2018 הסתכם לסך של כ- 5.1 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 14 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הכולל המאוחד בתשעת החודשים הראשונים של 2018 הסתכם לסך של כ- 22.3 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 35.4 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה.
ליום 30 בספטמבר 2018 סך הנכסים של החברה במאוחד עמד על סך של כ- 957 מיליוני ש"ח, לעומת סך של כ- 892 מיליוני ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן