חדשות שוק ההון
השכנים של פייסבוק: קרן ההון סיכון סייברסטארטס שכרה משרדים בפרויקט לנדמארק
מליסרון ואפי נכסים חתמו לאחרונה על הסכמים להשכרת כ-22,400 מ"ר ב-15 קומות במגדל B עם קרן הון סיכון וחברות היי טק בהן היא משקיעה
- אופיר שריד, מנכ"ל מליסרון
- צילום: רמי זרנגר
בצל המלחמה החברות מליסרון ואפי נכסים מדווחות היום על השלמת שיווק מלוא שטחי המשרדים במגדל B שבפרויקט "Landmark Tel Aviv" במתחם שרונה בתל אביב. בכך הושלם מהלך שיווקם של כלל שטחי המשרדים של שני מגדלי המשרדים בפרויקט, המוחזק בחלקים שווים על ידי שתי החברות.
החברות מדווחות כי השלימו את התקשרותן בהסכמי שכירות עם מספר חברות הייטק מתחום הסייבר, בהם קרן ההון סיכון סייברסטארטס בהיקף מצטבר של כ- 22,400 מ"ר המתפרסים על 15 קומות במגדל. סך השכירות של כל שטחי המשרדים במגדל החדש נאמדת ב-120 מיליון שקל בשנה.
הסכמים אלו מצטרפים להסכם שכירות שנחתם בחודש מרץ השנה, עם חברת הייטק מובילה מתחום הסייבר בהיקף של כ-23,500 מ"ר, המתפרסים על 13 קומות במגדל. מגדל B של הפרויקט מכיל שטחי משרדים בהיקף כולל של כ- 47,500 מ"ר, המתפרסים על פני 28 קומות. השלמת בניית שטחי המשרדים של מגדל B צפויה עד תום שנת 2026.
סך ההכנסות מהשכרת כלל המגדל בתקופת השכירות הראשונה, מוערך בכ-120 מיליון שקל בשנה בעבור שנת שכירות מלאה.
פרויקט Landmark Tel-Aviv תל אביב ידוע כאחד ממתחמי עירוב השימושים הבולטים בעיר. הפרויקט הממוקם ברחוב הארבעה, אחד מהצירים המרכזיים והאטרקטיביים, משלב שטחי משרדים מסחר ומגורים בלב המרכז התרבותי, הקולינרי והפיננסי של תל אביב. שני המגדלים בפרויקט בתכנון אדריכלי אייקוני של משרד ישר אדריכלים ועיצוב פנים מפואר של משרד מייטליס ומשלבים גם 116 דירות יוקרתיות למגורים.
לאחרונה נבחר מגדל A של Landmark Tel-Aviv כזוכה בפרס הצטיינות בתחרות היוקרתית של המועצה לבניינים גבוהים וסביבה עירונית (CTBUH) לשנת 2025 בקטגוריית "המבנה הגבוה הטוב ביותר במזרח התיכון ואפריקה" ובקטגורית "המרחב הפנימי". מגדל B של הפרויקט נבנה גם הוא בסטנדרט הגבוה ביותר של בנייה ירוקה בתקני LEED Platinum וכן Gold rating - Well המשלב מערכות מיזוג ובקרת איכות אויר המתקדמות ביותר.
בין השוכרים בפרויקט במגדל A ניתן למנות את החברות מטא (פייסבוק), קייטו נטוורקס, XM-Cyber, סיארה (Cyera) , וולמארט, ג’יי.פי מורגן, טנאבל, קרן ויולה, קרן פיטנגו, ICL והחברה לישראל.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הזמני יהפוך לקבוע? אלו ההשלכות של הפסקת האש על השווקים
-
לאחר פיצוץ המשא ומתן בין ארה”ב לאיראן - לאן הולכים המדדים בשבוע הקרוב?
-
הכללים הישנים אינם תקפים עוד: המגזר שצפוי ליהנות משינוי כללי המשחק
-
שלדים עם יחסי ציבור? הפסקת האש מפוצצת את הבועה בחלק מהביטחוניות הקטנות