חדשות שוק ההון
מניות השבבים מובילות את הירידות בבורסה: טאואר צונחת ב-9%, קמטק ב-5%
מדד ת"א 35 איבד כ-1%, ת"א 90 ירד ב-0.2%, מדד הבנקים ירד ב-1.39%; אקסון ויז’ן בלטה בעלייה של 27%, אראסאל זינקה ב-25%, שפיר הנדסה עלתה ב-8.6%
- צילום: AI
המסחר בבורסה בתל אביב ננעל בירידות שערים בצל האפשרות להתרחבות המלחמה במפרץ, כאשר על פי דיווח מעבר לים האיראנים הכינו את החות’ים לסגור את נתיבי השיט בים האדום.
מדד ת"א 35 איבד כ-1%, ת"א 90 ירד ב-0.2%, מדד הבנקים ירד ב-1.39% לאחר זינוק של מעל 5% אתמול, מדד הנפט וגז בלט נגד המגמה בעלייה של 1.6%.
מניות השבבים בלטו בירידות. טאואר צנחה ב-5.85% במחזור של 350 מיליון שקל, נובה איבדה 3.5%, קמטק איבדה 5.7%. נקסט ויז’ן איבדה 4.15%.
זאב דגני מוכר את השליטה בחברת אראסאל לקרן IPE מקבוצת ION לפי שווי חברה של כ-108 מיליון שקל. המניה זינקה ב-25%.
קרסו מוטורס דיווחה כי משרד התחבורה האריך את רישיון היבואן לרכבי צ’רי עד לסוף העשור, קרי ה-7 ליוני שנת 2030.
בריינסווי דיווחה על השקעת מיעוט בחברת Sound Minds Behavioral בהיקף של חצי מיליון דולר - לכתבה המלאה.
גולדן אנרג’י דיווחה על זכייה של החברה הבת, אלגרי פאוור, במכרז של רשויות מקומיות באשכול עם פוטנציאל של מיליארד שקל - לכתבה המלאה.
שפיר הנדסה דיווחה על זכייתה במכרז להארכת כביש 6 בהיקף השקעה מוערך של כ-12 מיליארד שקל - לכתבה המלאה.
אקסון ויז’ן השיקה מערכת להגנת כוחות מתמרנים מפני רחפנים - לכתבה המלאה.
ר.ג.א זכתה במכרז חדש עד 15 מיליון שקל להרחבת פעילותה ברשות מקומית.
טראקנט דיווחה על הארכת תקופת ההתקשרות עם משרד ראש הממשלה עד ליולי 2027 תמורת 269 אלף שקל לשנה.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המדד שקורס הבוקר במעל 7%, הנפט נושק ל-80 דולר: פתיחת שבוע סוערת בשווקים
-
הכניסה של צחי אבו לג’י סיטי: מי מרוויח ומה ההשפעה על מחזיקי המניות?
-
שמתם את הפנסיה ב-S&P500? הטעות שמיליוני ישראלים עושים ברגע זה
-
לא רק גיימינג: הישראלית הקטנה מת”א שנכנסה ללב תעשיית ה-AI, המניה מזנקת
-
מדד הבנקים המריא ב-5.2% ומשך את מדד ת”א 35 ליום הטוב ביותר מזה כחודשיים