חדשות שוק ההון
מגוריט חתמה הסכם אופציה לרכישת 55 יחידות דיור ביד אליהו
תמורת הרכישה תשלם מגוריט 130.7 מיליון ₪; מגוריט כבר חתמה על הסכם אופציה בפרויקט זה ל-55 יחידות דיור נוספות
חברת מגוריט מדווחת היום על התקשרותה בהסכם אופציה PUT עם גינדי, לרכישת 55 יחידות דיור בשטח של 3,945 מ"ר ו-25 חניות, בשכונת יד אליהו בתל אביב, שבנייתן טרם החלה. בתמורה ליחידות הדיור תשלם מגוריט 127.5 מיליון ₪ ובתמורה לחניות תשלם 3.2 מיליון ₪, ובסה"כ התמורה עומדת על כ-130.7 מיליון ₪.
הסכם האופציה המדובר, וכן הסכם אופציה נוסף עליו דיווחה החברה באוקטובר לרכישת 55 יחידות דיור נוספות, נעשו מול אותו מוכר ובאותו פרויקט.
בהתאם להסכם האופציה, מגוריט העניקה למוכרת אופציה לחייב את החברה לרכוש את זכויות החכירה החל ממועד החתימה על הסכם האופציה (8 בדצמבר 2019) וכלה בתום 24 חודשים לאחר מכן. על אף האמור, למוכרת תהא זכות להאריך את תקופת האופציה ב-6 חודשים נוספים. מועד מסירת הפרויקט יהיה 58 חודשים ממועד חתימת הסכם המכר במידה וייחתם.
אם האופציה לא תמומש על ידי המוכרת עד למועד סיום תקופת האופציה, שלא עקב נסיבות הנובעות מהחברה, תשלם המוכרת לחברה במועד סיום תקופת האופציה סך של 10 מיליון ש"ח. להבטחת קיום התחייבויות החברה לרכוש את זכויות החכירה, תשלם החברה, למוכרת סך של 20 מיליון ש"ח כנגד קבלת ערבויות אוטונומיות ממוסד בנקאי ישראלי אשר יוחזקו אצל נאמן.
בנוסף באותו מועד נחתם תיקון להסכם האופציה הקודם לפיו מועד תחילת תקופת האופציה ישונה ליום 8 בדצמבר 2019 ומועד סיום תקופת האופציה יהיה בתום 24 חודשים לאחר מכן, בתוספת זכות למוכרת להאריך את תקופת האופציה, ובהתאמה את מועד סיום תקופת האופציה ב-6 חודשים נוספים. בנוסף נקבע כי תנאי למימוש האופציה בהסכם האופציה הקודם הוא מימוש במקביל של האופציה הנוכחית.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
בגלל זה קנו אתמול מיליון מניות?
או בגלל שמכרתי?